Hvem underviser

 

Hanneloa Rose Jørgensen

Indehaver af Dansk Yoga Center

Eksamineret yogalærer fra Dansk Yoga, 860 timers undervisning.

Medlem af Foreningen Dansk Yoga.

Herudover er jeg uddannet pædagog ('96) og psykomotorisk terapeut, bachelor i afspænding og psykomotorik ('06).

Efteruddannelse: Restorative yoga ('14) og yin yoga ('15 og '16).

thumb_PICT0512_1024 s-h.jpg

Fra mine uddannelser har jeg en grundig viden om anatomi, fysiologi, sygdomslære og sammenhængen mellem krop, psyke og sind - som jeg inddrager i min undervisning.

Yoga betyder at forene eller forbinde, og det er netop dét, jeg mærker, når jeg laver yoga. Jeg oplever at blive mere hel og komme mere i balance. Nogle gange føles yogaen som glædesbobler i krop og sind - andre gange mærkes fornyet styrke, fokus og mod. Yogaen gør mig klogere på mig selv, fordi den spejler ens indre, den åbner og udvider.

Min undervisning er typisk en blanding af klassiske yogastillinger, dymanisk hatha yoga og yin yoga - du starter eller slutter ofte undervisningen i en restorative stilling. Åndedrættet er drivkraften i stillingerne.

Kontakt: 40 58 50 36 eller hanne@danskyogacenter.dk

 

 

Catrine Hegelund:

Eksamineret yogalærer fra Dansk Yoga, 860 timers undervisning.

Medlem af foreningen Dansk Yoga.

Jeg har en baggrund som folkeskolelærer, og udover min 2-årige uddannelse som yogalærer fra Dansk Yoga, er jeg også uddannet kropsterapeut v. Body-sds.

Jeg har altid været optaget af sammenhængen mellem krop og psyke - og åndedrættets betydning hertil. Det er netop yogaens evne til at forene krop og sind i samarbejde med åndedrættet, der gør det til en så fantastisk disciplin. For mig er yoga simpelthen en effektiv vej til fysisk og indre ro - en måde at finde hjem til sig selv på.

Yoga er for ALLE og i min undervisning søger jeg at favne bredt. Min undervisning er en blanding mellem blid klassisk yoga og dynamisk hatha yoga. Der kan indgå serier i flow, men hovedvægten vil være på blide og rolige øvelser og stillinger, hvor du får lov til at dvæle i længere tid i strækkende. Der vil ofte indgå en støttet/restorativ stilling i undervisingen.

Tanja.jpg

Kontakt: 28 94 30 38 eller tanjahegeund@gmail.com


 

Louise Giroux

Uddannet på Dansk Yogas 2-årige yogalæreruddannelse, 2006, 860 timers undervisning.

Medlem af foreningen Dansk Yoga.

Har de seneste 10 år undervist i de fleste yogadiscipliner. Blandt andet: Hathayoga på aftenskoler, poweryoga på ungdomskoler, yoga som åndedrætsteknik på Den rytmiske højskole i Vig, hensyntagende yoga og meget mere. Underviser nu, sideløbende med mine studier i sprogpsykologi, på Dansk Yoga Center i København.

 

Louise.jpg

For mig virker yogaen allerbedst når indstillingen er legende og nysgerrig. Når både underviser og elev glemmer sig selv i små kropslige sensationer, der åbner op for noget nyt; om ikke andet så et godt grin. Når der er plads til fordybelse og ro, uden andægtig begrænsning, og til taknemmelighed uden selvhøjtidelighed. I min undervisning er jeg desuden optaget af åndedrættets betydning for sammenhængen mellem det mentale og det fysiske, og hvordan vi kan påvirke det ene gennem det andet i en gensidig proces. Jeg bygger altid timen op, så der bliver plads til både styrkende og afspændende øvelser.

Kontakt: 25 47 60 87 eller lougiroux@hotmail.com

 

 

Miranda Hellman

Miranda har praktiseret yoga i over 15 år. Hendes erfaring omfatter både Hatha, Astanga, Vinyasa og Iyengar yoga. Hun har undervist yoga hold siden 2010 i København, New York, Paris og Rio de Janeiro.

Miranda er uddannet yogalærer hos Greenhouse Holistic i Brooklyn med Leigh Evens, Paul Manza og Summer Quashie. Desuden er hun certificeret i gravid yoga fra Om Yoga i New York og efterfødsels yoga fra Uma Dinsmore - Tuli.

 

Kontakt: 50 18 25 77 eller mirandahellman@yahoo.com

miranda.JPG